Referenties

Wat vinden anderen?

Mindfulnesstraining

Elke’s mindfulness classes were a transformational and enjoyable experience. In a time of hectic professional and personal circumstances Elke’s Mindfulness classes helped me to anchor in the ‘here and now’, and observe situations and my feelings without judgement. This has enabled me to reduce stresslevels and develop more effective interpersonal relationships. I now consciously enjoy more the quality time with my children and friends and I get less agitated when things do not work out as I had planned. Elke is a great teacher and coach. She is patient and engaging, and a leading example in mindfulness herself. I would recommend this experience to anyone.
Sascha Carabain, volgde een achtweekse mindfulnesstraining
Uit ervaring kan ik zeggen dat het volgen van een mindfullness cursus bij Elke absoluut een aanrader is. Elke is een heel prettig persoon om naar te luisteren. Zonder te oordelen is ze oprecht geïnteresseerd en weet ze de juiste snaar te raken door middel van het stellen van vragen. De training leert je onder andere te berusten in wat is zonder te vergeten en om het dagelijks leven bewust mee te maken. Veel van wat je leert is echt toepasbaar in het dagelijks leven.
Mascha Weijers, volgde een achtweekse mindfulnesstraining
De mindfulness cursus bij Elke was voor mij heel prettig en leerzaam. In een relatief korte tijd leer je door middel van allerlei praktische oefeningen beter naar jezelf te luisteren, minder te oordelen en meer in het hier en nu te zijn. Acht weken mindfulness heeft mij meer gebracht dan alle trainingen en coaching die ik ooit heb gehad. Elke geeft de training heel ontspannen en rustig. Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren en ik voelde me snel op mijn gemak bij haar.
Petra Lamers , volgde een achtweekse mindfulnesstraining

Workshop Ontspannen Presteren

Elke heeft in de workshop Ontspannen Presteren mijn team laten kennismaken met het integreren van ontspanning in je dagelijks werk. De workshop was precies zoals ik het wilde: leuk, ontspannen en heel nuttig. Mijn mensen praten er nog steeds over!
Nanda van den Berg
Teammanager Grootverbruik Facturatie & Incasso, Enexis
Workshop Ontspannen Presteren
Goed, leerzaam en leuk! Dank je wel Elke!
Workshop Ontspannen Presteren

Leuke kennismaking met Yoga en Mindfullness. Toepasbaar in het dagelijks leven.
Workshop Ontspannen Presteren

Elke gaf de workshop aan een groep zeer rationele mannen. Ze sprak precies de juiste taal en het werd daardoor niet zweverig. Knap dat je deze 16 mannen zo stil hebt gekregen!
Workshop Ontspannen Presteren
Effectief in stressmanagement
Workshop Ontspannen Presteren

Leuke mix van achtergronden en praktijk
Workshop Ontspannen Presteren

Het stukje theorie maakt duidelijk waarom je op stress moet letten, ook al ben je je daar al bewust van en het praktische stuk is even lachen, maar als je het vaker doet helpt het je echt ontspannen.
Workshop Ontspannen Presteren
Share by: